Careers - Vakantiewerk
Vakantiewerk
Rexnord FlatTop is altijd op zoek naar flexibele krachten die beschikbaar zijn tijdens vakanties, op vrije dagen, s avonds of in het weekend. Je wordt ingezet in een team dat kunststof transportbanden assembleert, met werktijden van 7.00-15.45 uur of van 16.00-22.00 uur. Ook bij andere afdelingen is er mogelijk ruimte voor een vakantiebaan.

Wat ga je doen?
Samen met het team maak je kunststof transportbanden. Zon transportband bestaat uit modules die volgens een werkorder aan elkaar bevestigd moeten worden. Daarbij bewaak je de kwaliteit van het proces en/of het materiaal en geef je mogelijke verbeteringen door aan je leidinggevende.

Wat verwachten we van jou?
We verwachten van je dat je systematisch en zorgvuldig werkt aan de productie en daarbij de kwaliteit van het product niet uit het oog verliest. Onze klanten ontvangen hun bestelling graag op tijd, dus je moet kunnen doorwerken en flexibel zijn. Zo kan je worden gevraagd om bij te springen op een andere afdeling of om iets langer door te werken. Verder draag je bij aan een prettige, schone en veilige werkplek voor jou en je collegas.

Nadat je hebt gesolliciteerd, nemen wij contact met je op als er een plaats vrij is. Heb je nog vragen? Mail dan naar werving@rexnord.com.


Sollicitatie hier!
Rexnord FlatTop Europe B.V. - The Netherlands
Rexnord FlatTop North America - USA
RMCC Deutschland Kette GMBH
Rexnord FlatTop S.R.L. - Italy
Rexnord FlatTop France
Find us on: